UEFA Yargıtay kararını istedi

Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran UEFA, Yargıtay’ın şike davası hakkında kişilere verdiği kararın metnini istedi.Yargıtay kararı henüz eline geçmeyen TFF'de bunun üzerine Ulusal Yargı Ağı Projesi’nden (UYAP) kararın metnini istedi. Federasyon gerekçe

UEFA Yargıtay kararını istedi

Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran UEFA, Yargıtay’ın şike davası hakkında kişilere verdiği kararın metnini istedi.

Yargıtay kararı henüz eline geçmeyen TFF'de bunun üzerine Ulusal Yargı Ağı Projesi’nden (UYAP) kararın metnini istedi. Federasyon gerekçeli kararı UYAP’tan alıp, İngilizce çevirisini yaptıktan sonra UEFA’ya gönderecek.

UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Yargıtay'ın şike kararlarının orjinalini ve tercümesini istedi. UEFA'nın bu talebinin ardından TFF'nin en kısa sürede gereken hazırlığı tamamlayarak Yargıtay kararının Türkçe ve İngilizce metnini hafta sonuna kadar Nyon'a göndermesi bekleniyor. Yargıtay kararını inceleyecek olan UEFA Disiplin Kurulu Türkiye'deki şike olayıyla ilgili görüşünü bir kez daha netleştirerek federasyona bildirecek.

UEFA'nın, daha önce askıya aldığı kişilere cezaları uygulamak için bu tercümeyi istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor