UEFA TS formalarını belirledi

UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan ilk maçlarda takımların ve hakemlerin giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere gönderdi. Buna göre devler ligine Inter deplasmanıyla başlayacak olan Trabzonspor bu karş

UEFA TS formalarını belirledi

UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan ilk maçlarda takımların ve hakemlerin giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere gönderdi.

Buna göre devler ligine Inter deplasmanıyla başlayacak olan Trabzonspor bu karşılaşmada beyaz forma, mavi şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kaleci ise sarı forma şort ve çorapla sahada yer alacak.

Rakip Inter’in müsabaka kitleri ise mavi-siyah çubuklu forma, siyah şort ve çorap olarak tespit edildi. İtalya takımının kalecisi ise karşılaşmada kırmızı forma, şort ve çorapla görev yapacak.

Ayrıca müsabakanın hakemleri de yeşil forma, siyah şort ve çorapla karşılaşmayı yönetecekler.

Söz konusu kıyafetlere son onay maç günü gerçekleştirilecek organizasyon toplantısında verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor