UEFA Trabzonspor'da yazı istedi!

UEFA'nın, Finansal Fair- Play (FFP) kuralları çerçevesinde risk altında bulduğu Galatasaray'la ilgili 'yerinde inceleme' kararı verdiği ve geçtiğimiz ay İstanbul'a gönderdiği 2 müfettişi tarafından sarı-kırmızılı kulübün hesaplarını incelettiği ortaya çık

UEFA Trabzonspor'da yazı istedi!

UEFA'nın, Finansal Fair- Play (FFP) kuralları çerçevesinde risk altında bulduğu Galatasaray'la ilgili 'yerinde inceleme' kararı verdiği ve geçtiğimiz ay İstanbul'a gönderdiği 2 müfettişi tarafından sarı-kırmızılı kulübün hesaplarını incelettiği ortaya çıktı. Daha önce Beşiktaş kulübünün 1 yılı ertelemeli 2 yıllık men cezasına mâl olan mali kriterler konusunda UEFA Finansal Fair Play komitesinin bu yıl için Türkiye'den Galatasaray'la birlikte Trabzonspor ve Bursaspor'un hesaplarını 'açıklamaya muhtaç' bulduğu diğer iki kulüpten bu konuda yazılı açıklama istemesine karşılık Galatasaray için ise 'hesapların yerinde incelenmesi' kararı vermesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor