UEFA tercihini açıkladı

UEFA faaliyet programı çerçevesinde düzenleyeceği etkinlik için son yıllarda uluslararası bir çok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Türkiye'yi seçti.Türkiye'nin turizm ve spor başkenti olarak değerlendirilen Antalya, Avrupa'nın en üst düzey hakemler

UEFA tercihini açıkladı

UEFA faaliyet programı çerçevesinde düzenleyeceği etkinlik için son yıllarda uluslararası bir çok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Türkiye'yi seçti.
Türkiye'nin turizm ve spor başkenti olarak değerlendirilen Antalya, Avrupa'nın en üst düzey hakemlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 30 Ocak-3 Şubat 2012 tarihleri arasında düzenleyeceği kış hakem kursu için Antalya'yı seçti.

Düzenlenecek kurs öncesi UEFA Hakem İşleri Departmanı Sorumlusu Chris Wild, Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Müdürü Metin Tuncer, Türkiye Uluslararası Etkinlikler Müdürü Mert Tuncay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü A.Türker Özay ve yetkililer Antalya'ya gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor