UEFA şikeye açımadı

Arnavutluk şampiyonu Skenderbeu'ya UEFA'dan men cezası geldi. 6 yıl üst üste ülkesinde şampiyon olan Skenderbeu, resmi sitesinden UEFA'nın kulübe 1 yıl men cezası verdiğini açıkladı. Resmi siteden yapılan açıklamada; "UEFA, adil olmayan bir şekilde kulübü

UEFA şikeye açımadı

Arnavutluk şampiyonu Skenderbeu'ya UEFA'dan men cezası geldi.

6 yıl üst üste ülkesinde şampiyon olan Skenderbeu, resmi sitesinden UEFA'nın kulübe 1 yıl men cezası verdiğini açıkladı.

Resmi siteden yapılan açıklamada; "UEFA, adil olmayan bir şekilde kulübümüzü 2016/17 sezonunda Avrupa kupalarına almayacağını bildirmiştir. Skenderbeu olarak yanlış bir şey yapmadığımızı biliyoruz. Bu cezaya UEFA ve CAS'ta itiraz edeceğiz. Bir aile olarak bu kararın karşısında dik şekilde duracağız." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'ın da bulunduğu UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. haftra maçında Sporting'e 5-1 yenilen Skenderbeu hakkında Avrupa'nın önde gelen bahis şirketleri UEFA'ya açık mektup yazarak maçta şike olabileceği yönünde görüş bildirmişti.

SPORX

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler