UEFA Selçuk'un cezasını erteledi

Kazakistan maçında kırmızı kart gören Selçuk'un cezası ertelendi ve Almanya maçında forma giymesinin önünde engel kalmadığı açıklandı.Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Selçuk İnan'ın, Kazakistan maçından gördüğü kırmızı kartın ardından oynanan Av

UEFA Selçuk'un cezasını erteledi

Kazakistan maçında kırmızı kart gören Selçuk'un cezası ertelendi ve Almanya maçında forma giymesinin önünde engel kalmadığı açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Selçuk İnan'ın, Kazakistan maçından gördüğü kırmızı kartın ardından oynanan Avusturya maçında forma giymemiş ve 1 maçlık cezasını çektiği belirtilerek, diğer cezasının ise UEFA tarafından ertelendiği açıklandı.

Buna göre UEFA, Selçuk İnan'ı 3 yıl boyunca takibe alacak ve aynı suçtan bir daha ceza alması durumunda ertelediği bu kararını da yeni cezasıyla birleştirek uygulamaya koyacak.

UEFA'nın bu kararından sonra Selçuk İnan'ın 7 Ekim'de oynanacak olan Türkiye - Almanya maçında ay - yıldızlı formayı giyebileceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor