UEFA iki takımı men etti

UEFA'nın şike süreçlerine bakış açısına bir de savaş durumu eklendi. Ukrayna'da yaşanan savaş ve sezon içindeki şike iddiaları dolayısıyla Shakhtar Donetsk ve Dnipro Donetsk, Şampiyonlar Ligi'ne alınmıyor.İNGİLTERE'DE VE İSPANYA'DAN TAKIM ALINACAKUkrayna'

UEFA iki takımı men etti

UEFA'nın şike süreçlerine bakış açısına bir de savaş durumu eklendi. Ukrayna'da yaşanan savaş ve sezon içindeki şike iddiaları dolayısıyla Shakhtar Donetsk ve Dnipro Donetsk, Şampiyonlar Ligi'ne alınmıyor.

İNGİLTERE'DE VE İSPANYA'DAN TAKIM ALINACAK

Ukrayna'nın içinde bulunduğu savaş ortamı dolayısıyla Şampiyonlar Ligi organizasyonunu riske atmak istemeyen UEFA, iki ekip yerine İngiltere ve İspanya'dan takım alacak. Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılmaları sebebiyle bu kararı erken vermek isteyen UEFA yetkilileri, Sevilla ve Everton'u devler ligine çağıracak. İspanyol basınında yer alan iddia, İngiliz medyasına da son dakika notuyla düştü.

AÇIKLAMA YARIN

UEFA'nın yarın konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyıor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor