UEFA gelirlere el koydu mu?

UEFA’nın "finansal fair play" çerçevesinde ekonomik sıkıntılar yaşadığı gerekçesiyle Trabzonspor’un gelirlerine el koyduğu iddiası yalanlandı.Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, yaptığı açıklamada UEFA’yla mali k

UEFA gelirlere el koydu mu?

UEFA’nın "finansal fair play" çerçevesinde ekonomik sıkıntılar yaşadığı gerekçesiyle Trabzonspor’un gelirlerine el koyduğu iddiası yalanlandı.

Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, yaptığı açıklamada UEFA’yla mali konularda bir sorun yaşamadıklarını vurgularken şunları söyledi:

"BU TAMAMEN YANILTMA POLİTİKASI"

"Bu iddia, şike sürecinde Trabzonspor’u başka mercilere çekip karalamak ve yormak isteyenlerin bir oyunudur. Bizi kötü gibi lanse etmeye çalışıyorlar. Bu onların son çırpınışlarıdır. UEFA'nın mali fair play çerçevesinde bize gönderdiği kriterleri aynen uygulamaya çalışıyoruz. Yıl sonuna kadar da süremiz var. Bizim UEFA’dan alacağımız yok ki gelirlerimize el koyulsun. Abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızda tereddüt edelim. Bu tamamen algı yanıltma politikasıdır. Biz UEFA’nın yaptığı inceleme sonucunda yaptığı uyarıları düzeltmek için gerekli adımlarımızı atıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor