UEFA elemelerinde skandal!

  Avrupa U-21 Futbol Şampiyonası'nın eleme gruplarında ilginç bir olay yaşandı. Gelecek yıl Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek finaller öncesinde gerçekleştirilen elemeler, dokuz grupta toplam 52 ülkenin katılımıyla sürüyor.    Hırvatistan ile Eston

UEFA elemelerinde skandal!
 
Avrupa U-21 Futbol Şampiyonası'nın eleme gruplarında ilginç bir olay yaşandı. Gelecek yıl Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek finaller öncesinde gerçekleştirilen elemeler, dokuz grupta toplam 52 ülkenin katılımıyla sürüyor. 
 
Hırvatistan ile Estonya'nın maçında ev sahibi ekip çok önemli bir hataya imza attı. Zapresic Stadı'nda oynanan karşılaşmada Hırvatlar, yanlışlıkla maç listesinde olmayan bir futbolcuyu oynattı. Futbol hayatını Lokomotiv Zagreb'de sürdüren Ivan Fiolic, maçın ikinci yarısında oyuna alındı. 
 
İsmini bildirmeyi unuttular 
 
Ancak 20 yaşındaki futbolcu UEFA'ya takdim edilen maç listesinde yer almıyordu. Hırvat yetkililerin oyuncunun ismini maç öncesi bildirmeyi unuttukları ortaya çıktı. Orta saha oyuncusu maçı bu şekilde tamamlarken, Hırvatlar karşılaşmayı da 2-1 kazandı. Ancak maçın ardından konu açıklığa kavuştu.
 
Bu büyük ihmalin grup lideri Hırvatistan'a pahalıya mal olabileceği ve çok büyük ihtimalle hükmen yenik sayılacakları belirtilirken, UEFA'nın hafta başında kararını açıklaması bekleniyor. 
Skorer
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor