Üç puan Akçabat Sebatspor'un

31 Ağustosta Erzurum Cemal Gürsel Stadı'nda oynanması gereken Erzurumspor-Akçaabat Sebatspor TFF 2. Lig müsabakasında, Erzurumspor'un, lisansları ve müsabaka isim listesini ibraz edemediği gerekçesiyle hükmen yenik sayıldı. Akçaabat Sebatspor deplasmanda

Üç puan Akçabat Sebatspor'un

31 Ağustosta Erzurum Cemal Gürsel Stadı'nda oynanması gereken Erzurumspor-Akçaabat Sebatspor TFF 2. Lig müsabakasında, Erzurumspor'un, lisansları ve müsabaka isim listesini ibraz edemediği gerekçesiyle hükmen yenik sayıldı.

Akçaabat Sebatspor deplasmanda oynanması gereken Erzurumspor maçı oynatılmamıştı. Erzurumspor'un, lisansları ve müsabaka isim listesini ibraz edemediğinde bu karşılaşma oynatılmamıştı, bu konuyla ilgili federasyonun kararı bekleniyordu.

Futbol Federasyonu bugün toplandı ve önemli kararlar aldı. Erzurumspor ve Akçaabat Sebatspor maçı ile kararı verdi, Erzurumspor'un hükmen yenik sayılmasına karar verdi., Akçaabat Sebatspor böylece 3 puanı alan taraf oldu.

-ERZURUMSPOR HÜKMEN YENİK-
Yönetim Kurulu ayrıca, 31 ağustosta Erzurum Cemal Gürsel Stadı'nda oynanması gereken Erzurumspor-Akçaabat Sebatspor TFF 2. Lig müsabakasında, Erzurumspor'un, lisansları ve müsabaka isim listesini ibraz edemediği gerekçesiyle, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 27/C maddesi uyarınca hükmen yenik sayılmasına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor