U19 Türkiye finalinde Trabzon takımı

Trabzon hekimoğlu Doğanspor U19 Türkiye şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.2013-2014 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası final müsabakaları 7 ve 8 Haziran tarihlerinde Konya'da oynanacak.74 ilden 136 takımın katılımı ile 7 Mayıs tarihinde başlayan T

U19 Türkiye finalinde Trabzon takımı

Trabzon hekimoğlu Doğanspor U19 Türkiye şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

2013-2014 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası final müsabakaları 7 ve 8 Haziran tarihlerinde Konya'da oynanacak.

74 ilden 136 takımın katılımı ile 7 Mayıs tarihinde başlayan Türkiye Şampiyonası'nda oynanan birinci ve ikinci kademe müsabakaları sonunda 4 takım finale katılma hakkı kazandı.

Finalist takımlar; Sakarya Erenlerspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Mersin Akdeniz Belediyespor ve Trabzon Hekimoğlu Doğanspor'un katılacağı U19 Türkiye Şampiyonası finalleri kura çekimi 6 Haziran Cuma günü Konya'da yapılacak. Kura çekimi sonrası oluşacak eşleşme ile 7 Haziran tarihinde yarı final, 8 Haziran tarihinde ise final müsabakaları oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler