U17 Milli Takımı gururumuz oldu

Nijerya'daki U17 Dünya Kupası'nda çeyrek finalde penaltılarla Kolombiya'ya elenen 17 Yaş Altı Milli Takımının ülkemizi mükemmel bir biçimde temsil ettiğini söyleyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, genç oyuncuların çeyrek finale kadar yü

U17 Milli Takımı gururumuz oldu

Nijerya'daki U17 Dünya Kupası'nda çeyrek finalde penaltılarla Kolombiya'ya elenen 17 Yaş Altı Milli Takımının ülkemizi mükemmel bir biçimde temsil ettiğini söyleyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, genç oyuncuların çeyrek finale kadar yükselerek bütün Türkiye'yi gururlandırdığını söyledi.

Özgener, "Takımımız şanssız bir şekilde penaltılarda kaybetti. Dünya Kupası'nda en iyi 8 takım arasına kaldıkları için tüm oyuncularımızı yürekten tebrik ediyorum. Tüm turnuva boyunca gösterdikleri mücadele, kattıkları renk tüm futbolseverleri fazlasıyla memnun etti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler