U16 Türkiye Şampiyonası başladı

Gençlik Spor İl Müdürü Hatice Yazgan, Rize Pazarspor, Sivas Telekomspor, Trabzon TEDAŞ Gençlik Spor ve Erzurum Eğitim Gücü Spor takımlarının maçlara katılacağını belirtti. Bu tür organizasyonların profesyonel takımı olmayan kentlerinde olmasının futbolsev

U16 Türkiye Şampiyonası başladı

Gençlik Spor İl Müdürü Hatice Yazgan, Rize Pazarspor, Sivas Telekomspor, Trabzon TEDAŞ Gençlik Spor ve Erzurum Eğitim Gücü Spor takımlarının maçlara katılacağını belirtti. Bu tür organizasyonların profesyonel takımı olmayan kentlerinde olmasının futbolseverlerin maç izlemeleri açısından önemli olduğunu işaret eden Yazgan, organizasyonun kentin tanıtımı açısından da önemli olduğunu kaydetti.

Bugün başlayacak olan müsabakalar 5 Haziran 2011 Pazar günü sona erecek. Genç Osman Stadyumu'nda yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları programı şöyle:

03 Haziran 2011

15.00 - Rize Pazarspor - Erzurum Eğitim Gücüspor

17.00 - Sivas Telekomspor - Trabzon Tedaş Gençlikspor

04 Haziran 2011

15.00 - Erzurum Eğitim Gücüspor - Sivas Telekomspor

17.00 - Trabzon Tedaş Gençlikspor - Rize Pazarspor

05 Haziran 2011

15.00 - Rize Pazarspor - Sivas Telekomspor

17.00 - Trabzon Tedaş Gençlikspor - Erzurum Eğitim Gücüspor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor