U16 milli takım finalde

U16 Milli Futbol Takımı, 15. Mercedes-Benz Ege Kupası A Grubun’daki son maçında Yunanistan’ı 1-0 mağlup ederek, adını finale yazdırdı. Millilerin rakibi ise B grubunu lider tamamlayan ABD oldu.Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada U16 Millilerin

U16 milli takım finalde

U16 Milli Futbol Takımı, 15. Mercedes-Benz Ege Kupası A Grubun’daki son maçında Yunanistan’ı 1-0 mağlup ederek, adını finale yazdırdı. Millilerin rakibi ise B grubunu lider tamamlayan ABD oldu.

Soma Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada U16 Millilerin tek golünü 65. dakikada Recep Eren Karabacak kaydetti. Aykor Karaca’nın yönettiği karşılaşmanın yardımcılıklarını ise Yunus Kırçiçek ve Muharrem Yazgan yaptı.

MİLLİLER FİNALE ÇIKTI

Ay-yıldızlılar, gruptaki ilk maçında Ukrayna ile 1-1 berabere kalmış, ikinci maçında ise Azerbaycan’ı 7-1 mağlup etmişti. Alınan Yunanistan galibiyeti ile milliler puanını 7’ye çıkararak, grup lideri oldu ve adını finale yazdırdı. Milliler maçın ardından büyük sevinç yaşadı. U16’ların finaldeki rakibi ise B grubunu lider tamamlayan ABD oldu.

MİLLİLERDEN AYDIN YILMAZ’A ’GEÇMİŞ OLSUN’

Galatasaray’ın, Ziraat Türkiye Kupası’nda Elazığspor ile yaptığı maçta sol ayak bileği kırılan ve bağında da yırtık meydana gelen milli futbolcu Aydın Yılmaz’ı da unutmayan U16’lar, 75. dakikada gelen golün ardından üzerinde "Aydın Y. Geçmiş Olsun" yazılı notu göstererek abilerine geçmiş olsun dileklerini illetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor