U15'ler Samsun'da terliyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organize ettiği elemeleri, TFF Futbol Geliştirme Merkezi Elit Futbol Sorumlusu Cem Pamiroğlu, Genç Milli Takım Teknik Direktörleri Turan Mesci, Fatih Esen, Ferhat Südoğlu, TFF Bölge Müdürü Ünal Erdemli ve TFF Bölge Tek

U15'ler Samsun'da terliyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organize ettiği elemeleri, TFF Futbol Geliştirme Merkezi Elit Futbol Sorumlusu Cem Pamiroğlu, Genç Milli Takım Teknik Direktörleri Turan Mesci, Fatih Esen, Ferhat Südoğlu, TFF Bölge Müdürü Ünal Erdemli ve TFF Bölge Teknik Sorumlusu Yücel Uyar izledi.

 Elemelerde Samsun, Trabzon ve Erzurum şehirlerinde oynanan U15 liginden seçilmiş genç yıldız adayların performanslarını göstermek amacıyla karma maçlar yapıldı.

TFF Bölge Müdürü Ünal Erdemli, U15 Genç Milli Futbol Takım seçmeleri ile ilgili olarak, şimdiye kadar ilk kez Samsun'da böyle bir organizasyonun yapıldığını ve bunu mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Genç Milli Takım'a oyuncu kazandırmak için bu organizasyonun düzenlendiğini belirten Erdemli, tüm bölgelerden yapılacak elemeler sonucunda belirlenen 40-50 civarındaki genç futbolcuların İstanbul Riva Tesisleri'ndeki kampa katılacağını ve A Milli Takım'ın alt yapısının oluşturulmaya çalışılacağını ifade
etti.

Eleme maçları yarın da devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor