U12 Takımı Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılacak 

U12 Takımı, 7-9 Nisan tarihleri arasında Altınordu FK’nın ev sahipliğinde İzmir’de düzenlenecek Uluslararası U12 İzmir Cup organizasyonuna katılacak.

U12 Takımı Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılacak 

U12 Takımı, 22 ülkeden 72 takım ve 1500 sporcunun katılacağı organizasyonda H grubunda; Ankaragücü, Aspire Academy, Bayer 04 Leverkusen, Bornova Belediyesi, Club Brugge, Galaxy TS, NK Olimpija Ljubljana, Paris Saint-Germain takımları ile mücadele edecek.

Grubunu ilk 4 sırada tamamlayan takımlar son 32 turuna çıkacak ve eleme usulüne göre oynanacak maçlarla birlikte kupayı almaya çalışacak. Kazanmaktan daha çok gençleri spor yapmaya teşvik etmesi için düzenlenen organizasyonda, final ve üçüncülük maçları haricinde tüm maçlar 20 dakikada tek devre oynanacak. Final ve üçüncülük maçı ise 15’er dakikadan iki devre şeklinde oynanacak. 

U12 Takımı Uluslararası U12 İzmir Cup’a katılacak 

7 Nisan Cuma günü saat 11.00’de başlayacak turnuvanın açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yerli ve yabancı spor camiasından önemli isimlerin katılımıyla yapılacak ve 9 Nisan tarihinde oynanacak final müsabakasının ardından 16.30’da düzenlenecek kupa ve madalya töreni ile sona erecek. 

Öte yandan turnuvaya katılan 72 takımın 72 A Takım imzalı forması da Altınordu FK ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açık artırma ile satılacak ve elde edilen gelir depremzedelere bağışlanacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor