Twitter'da Halil Altıntop geyikleri!

Trabzonspor'un, Eskişehirspor'a imza atması beklenen milli futbolcu Halil Altıntop ile 3 yıllık sözleşme imzalaması sanal alemde de geniş yankı buldu.Milli oyuncu Halil Altıntop'un Trabzonspor'a transferi sanal alemde geniş yankı buldu. Eskişehirspor ile

Twitter'da Halil Altıntop geyikleri!

Trabzonspor'un, Eskişehirspor'a imza atması beklenen milli futbolcu Halil Altıntop ile 3 yıllık sözleşme imzalaması sanal alemde de geniş yankı buldu.

Milli oyuncu Halil Altıntop'un Trabzonspor'a transferi sanal alemde geniş yankı buldu. Eskişehirspor ile anlaşacağı iddia edilen, eşi ile birlikte bu kenti gezen Halil Altıntop'un Bordo-mavili kulüple sözleşme imzalaması herkesi şok ederken sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da 'geyik' konusu oldu.
Îşte Twitter'daki Halil Altıntop geyikleri,
- Eskişehirspor'a, yeni transferimiz Halil Altıntop'u gezdirdikleri için teşekkür ederiz.

- Halil Altıntop'un Eskişehirspor'a transfer olmaması durumunda Ümit Karan'ın ceketini çıkaracağı öğrenildi.
- Gökten üç Altıntop düşmüş; Hamit Altıntop Real Madrid'e, Halil Altıntop Trabzonspor'a, Burhan Altıntop Eskişehir'e hayırlı olsun.
- Halil Altıntop'a sormuşlar madem Trabzonspor'a gidecektin niye Eskişehir'i gezdin? Cevap: ''Bize Her Yer Trabzon" fark eder mi?
- Halil Altıntop'u hayal edersin, şehre getirirsin, gezdirirsin, fotoğraf çektirirsin, adamın hevesi kaçar; Trabzonspor'a imza atar.

- Halil altıntop, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor, şampiyonlar liginde ise Trabzonspor forması giyecekmiş.
- Halil Altıntop'u Eskişehir'e getirmek bir uçak parası, şehri gezdirmek bir taksi parası, Trabzonspor'a teslim etmek paha biçilemez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor