Tüzmen TS'nin idmanını izledi

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'yla birlikte KKTC Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ, Kosova Tarım Bakanı İdriz Vehhabi, Kosova Çevre Bakanı Mahir Yagcılar, Makedonya Devlet Bakanı Hadi Ne

Tüzmen TS'nin idmanını izledi

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'yla birlikte KKTC Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ, Kosova Tarım Bakanı İdriz Vehhabi, Kosova Çevre Bakanı Mahir Yagcılar, Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, Nahçivan Ekonomi Bakanı Famil Seyidov ve beraberindeki heyet bugün Trabzonspor kulübünü ziyaret ettiler.



Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı heyete üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması ve plaket takdim edildi. Ayıraca, Bakan Tüzmen ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Trabzonspor Kulübüne üye yapıldı.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Aramızda yabancı yok. Sizleri burada görmek ve ağırlamak onur verici. Trabzonspor'da bizden önceki yönetimlerin başlattığı bir gelenek var. Sayın Bakanımız Faruk Özak bize bu konuda örnek olmuştur. Önemli misafirlerimizi kulübümüze üyeliğini gerçekleştirerek sözde değil özde Trabzonsporlu yapıyoruz” dedi.

 

 

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen Trabzonspor Kulübü'nde olmaktan dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ederek, “Trabzonspor futbolu ve centilmen spor anlayışıyla herkese örnek olmuştur. Ayrıca yine bu özellikleriyle birlikte dünya çapında bir isme sahiptir. Spor kulüpleri şehirler için oldukça önemlidir. Hatta ekonominin önüne geçmektedir. Trabzonspor'un inişleri çıkışları olmuştur ama her zaman ilk 3 takım arasında yer alıp büyük şampiyonluklar kazanmayı başarmıştır. Şuan aynı kabinede yer almaktan mutluluk duyduğum büyük futbolcu ve başkanlık yapmış Sayın Faruk Özak'la birlikte burada olmaktan mutluyum. Trabzonspor'a başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise Türkiye'nin gönlünde taht kurmuş 70 milyonunun taraftarı olduğu Trabzonspor formasını giydiğini vurgulayarak, yaşadığı mutluluktan ötürü tüm Trabzon'a ve Trabzonspor taraftarlarına teşekkür etti.

 

Görüşme sonrası Trabzonspor logosu altında basın mensuplarına toplu fotoğraf veren heyet son olarak takımın akşam antrenmanının bir bölümünü takip etti.

 

Fotoğraflar: Trabzonspor'un resmi internet sitesinden ve İHA'dan alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor