Türkiye’yi sallayacak bomba iddia!

Fenerbahçe'nin Rizespor ile oynadığı karşılaşma sonrası Sürmene'de uğradığı saldırı ile ilgili olarak Trabzon Futbol Camiasının önde gelen isimlerinden aynı zamanda 1461 Trabzon'un isim babası Serkan Kılıç'dan önemli açıklamalar geldi.Serkan Kılıç yaşanan

Türkiye’yi sallayacak bomba iddia!

Fenerbahçe'nin Rizespor ile oynadığı karşılaşma sonrası Sürmene'de uğradığı saldırı ile ilgili olarak Trabzon Futbol Camiasının önde gelen isimlerinden aynı zamanda 1461 Trabzon'un isim babası Serkan Kılıç'dan önemli açıklamalar geldi.

Serkan Kılıç yaşanan saldırı olayının zamanlamasına vurgu yaparak "Tam da UEFA'nın gerekçeli şike kararını kısa süre içerisinde açıklayacağı döneme denk gelmesi manidar ve düşündürücü" dedi.

Sürmene'de yaşanan olayın ulusal basın ve spor kamuoyu tarafından Trabzonspor taraftarının üzerine yıkılmaya çalışıldığına da vurgu yapan Kılıç " Taraftar şoföre tüfekle saçma atar mı? Direk otobüsün önünden atar mı? Otobüse taraftar atacaksa yandan atar. Adı üzerinde saçma, saçma ile ölüm olmaz. Bunu atan taraftar olsa yandan atar ve bir futbolcuya geleceğinin hesabını yapmaz. Yabancı futbolcuların korkarak Türk takımlarında oynamak istemeyeceklerini hatta ülkelerine döneceklerini düşünmez. Bu noktada atılan saçmalar ancak böyle bir hesap içerisinde olanlar tarafından direkt şoförü hedef alacak şekilde yapılmış olması en kuvvetli ihtimaldir" dedi.

UEFA'nın “2010-2011 futbol sezonunda şike yapılmıştır” kararı vermesinin ardından CAS'a müracaat eden Fenerbahçe'nin bu müracaatının CAS tarafından reddedilmesi sonrası UEFA'nın gerekçeli kararının yazılma aşamasında olduğunu ve bu kararın kısa bir süre içerisinde açıklanacağını vurgulayan Kılıç  " Mağdur edebiyatı kimse yapmasın, Fenerbahçe gerekçeli karar öncesi bunu yapmaya çalışıyor, bizim basınımız ve yöneticilerimizde bu oyunun bir parçası oluyor. Fenerbahçe'nin kendi tezgahına, oyununa gelip kınamayın" şeklinde konuştu.

Trabzonspor yönetimini şike sürecini iyi yönetemediğini, yüzlerine gözlerine bulaştırdıklarını söyleyen Kılıç “Bari şu süreci iyi idare edin, Trabzonspor yöneticileri koltukta biraz daha oturabilmek ve kısa zaman sonra yapılacak Genel Kurul'da oy almak için her yolu deniyor. Olumsuz saha sonuçlarının ardından şike sürecini bahane ederek Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı karalayarak yeni gündemler oluşturuyorlar. Şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar. Trabzonspor yönetimi şu an sağduyulu davranarak olayın araştırma aşamasını geçip faillerin bir an önce bulunmasını talep etmelidir. Ben inanıyorum ki bu işin ucu Fenerbahçe'ye kadar uzanacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor