Türkiye'ye Trabzonlu bu gururu yaşatyor

HABER61.NET-HABER SERVİSİ Trabzon Akçaabat İlçesinde ki 17 Şubat Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmenlerinden ve Trabzon Karayolları Atletizm Takımı Antrenörü Zeynep Batar, Avrupa’da 2014 ‘de yılın bayan antreöru ödülüne layık görüldü. Batar, ödüle layık

Türkiye'ye Trabzonlu bu gururu yaşatyor
HABER61.NET-HABER SERVİSİ
 
Trabzon Akçaabat İlçesinde ki 17 Şubat Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmenlerinden ve Trabzon Karayolları Atletizm Takımı Antrenörü Zeynep Batar, Avrupa’da 2014 ‘de yılın bayan antreöru ödülüne layık görüldü.
 
Batar, ödüle layık görülmesinin gerekçesi ise Karayolları gibi bir amatör takımın Türkiye’de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş kulüpleri arasında iki kez süper lige çıkması olarak gösterildi.
 
Başarılı atletizm Antrenörü Zeynep Batar, bu konu ilgili olarak ‘’ 2014 yılı için Avrupa Atletizm Birliği beni yılın bayan antrenörü seçti. Bunun için Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 15 bayan aday vardı. Bunlardan biri de bendim. Komite yaptığı inceleme sonucunda bu yıl Avrupa’nın en iyi bayan antrenörü ödülünü bana vermeyi uygun buldu. Bu ödül hem Türkiye için hemde Trabzon için büyük bir başarıdır ‘ şeklinde konuştu.
 
Batar ödülünü 11 Ekim’de Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen törende alacak.
12 Ekim'de Trabzon'a dönecek olan Zeynep sayesinde Türkiye bir ilki yaşayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler