Türkiye'nin rakibi Macaristan! İşte millilerin muhtemel 11'i

Türkiye hazırlık mücadelesinde Macaristan'a konuk olacak. Karşılaşmanın yayın bilgileri ve muhtemel 11 araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin rakibi Macaristan! İşte millilerin muhtemel 11'i

Ay-yıldızlılar, Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık kapsamında Macaristan'a konuk olacak.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena, bu heyecan verici karşılaşmanın ev sahipliğini yapacak ve maç 22 Mart Cuma günü saat 22.45'te oynanacak. Müsabaka TRT Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Milli takımlar, Avrupa Futbol Şampiyonası'na odaklanırken, Türkiye'de heyecan milli takım kadrosuna yeni davet edilen oyuncularla birlikte artıyor. A Milli Futbol Takımı, son resmi maçını EURO 2024 elemeleri kapsamında Galler ile yapmıştı ve bu maçı başarıyla grubunu lider olarak bitirmişti.

Türkiye'nin Macaristan maçı muhtemel 11'i

Ay yıldız ekibin, Macaristan maçına Uğurcan, Zeki, Samet, Ozan, Cenk, İsmail, Orkun, Hakan, Barış, Kerem ve Enes 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor