Türkiye'nin en prestijli takımıyız

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, sadece sahada değil, saha dışında da yaptıkları uygulamalarla ve sergiledikleri görüntüyle yeniden ülkenin en prestijli takımları arasındaki yerlerini aldıklarını belirterek, Bordo-mavili takımın geleceğe güvenle ba

Türkiye'nin en prestijli takımıyız

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, sadece sahada değil, saha dışında da yaptıkları uygulamalarla ve sergiledikleri görüntüyle yeniden ülkenin en prestijli takımları arasındaki yerlerini aldıklarını belirterek, Bordo-mavili takımın geleceğe güvenle bakmalarını sağladığını söyledi.

Trabzonspor'da başlattıkları yeni dönemin camiada ileriye dönük olan beklentileri ve umutları artırdığını ifade eden Kulüp Başkanı Sadri Şener, "Sezon sonuna kadar bunu sürdürmek istiyoruz. Lige verilen aranın ardından Fenerbahçe ve Ankaraspor ile iki müsabaka oynayan ekibimiz, bu karşılaşmalarda sergilediği başarılı futbolla taraflı tarafsız tüm kesimlerin övgüsünü kazanarak hepimizin geleceğe daha güvenle bakmasını sağlamıştır. Ankaragücü maçında ortaya konan futbol ise tatmin etmemiş, sonuç olarak bizleri sevindirmiştir.

Zirveye ortak olmamızdan da doğan bu moral gücümüzü sonuna kadar muhafaza ederek, takıma destek şeklinde yansıtmamız, beklentilerimizin gerçekleşmesi doğrultusunda en büyük avantajımız olacaktır. Sadece sahada değil, saha dışında da kulübümüz, uygulamalarıyla ve sergilediği görüntüyle artık yeniden ülkenin en prestijli takımları arasındaki yerini almıştır" dedi.

Başkan Şener, hem saha içinde hem de saha dışında kulübü istikrarlı bir yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Hedefimiz Trabzonspor'u her iki alanda da istikrarlı yapıya kavuşturmaktır. Sezon başında bizim gibi birçok büyük kulübün peşinde koştuğu oyuncuları transfer ederek gösterdiğimiz gücümüzün sahaya da yansıması elbette bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor