Türkiye Yunanistan'la berabere kaldı

A Milli Futbol Takımı'nın, Yunanistan ile yaptığı özel 0-0 eşitlikle tamamlandı.   Maçın ilk dakikasından itibaren oyunun kontrolünü eline geçiren ve topla daha çok oynayan A Milli Takım, özellikle ilk 15 dakikalık bölümün ardından baskısını artırdı. Kana

Türkiye Yunanistan'la berabere kaldı
A Milli Futbol Takımı'nın, Yunanistan ile yaptığı özel 0-0 eşitlikle tamamlandı.
 
Maçın ilk dakikasından itibaren oyunun kontrolünü eline geçiren ve topla daha çok oynayan A Milli Takım, özellikle ilk 15 dakikalık bölümün ardından baskısını artırdı. Kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışan milliler, rakibinin defansif futbol anlayışı karşısında üçüncü bölgede pozisyon üretmekte zorlanınca, aradığı golü bulamadı.
 
Ay-yıldızlıların önde pres yapması nedeniyle topu ileriye taşımakta zorlanan Yunanistan ise kontrataklarla rakip kalede tehlikeli olmaya çalıştı ancak üretkenlikten uzak kaldı. Konuk ekip de ilk yarıda net bir fırsat elde edemedi. Milliler, ilk yarının son dakikasında gole çok yakşaltı. Hakan Çalhanoğlu'nun sol çaprazdan sert vuruşunda, top kaleci Karnezis'ten döndü. Ceza alanında boşta kalan topu, Yunanistan savunması uzaklaştırınca Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.
 
Baskılı oyununu karşılaşmanın ikinci yarısında da devam ettiren A Milli Takım, özellikle karşılaşmanın son 10 dakikasında Yunanistan kalesini yoğun ataklarla bunalttı. Milli takım, üst üstte bulduğu ataklara rağmen aradığı golü bir türlü bulamayınca karşılaşma başladığı skorla tamamlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor