Türkiye turnuvada ikinci oldu

14. Ümit Kızlar İstanbul Turnuvası'nın üçüncü ve son gününde Türkiye, İspanya'ya 59-55 yenilerek organizasyonu ikinci sırada tamamladı.Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada Ümit Milli Takım, İspanya karşısında ilk yarıyı da 35-28 geride

Türkiye turnuvada ikinci oldu

14. Ümit Kızlar İstanbul Turnuvası'nın üçüncü ve son gününde Türkiye, İspanya'ya 59-55 yenilerek organizasyonu ikinci sırada tamamladı.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada Ümit Milli Takım, İspanya karşısında ilk yarıyı da 35-28 geride kapattı.

 

Millilerde 18 sayıyla maçın en skorer ismi olan ve 11 de ribaunt alan Hülya Çoklar'ın performansı yenilgiyi önlemeye yetmedi. Ay-yıldızlılarda ayrıca, Sinem Ataş ve Melis Gülcan da 12'şer sayıyla çift haneli skor üreten diğer isimler oldu.

Turnuvadaki 3 maçını da kazanarak şampiyonluğa ulaşan İspanya'da ise Belen Arrojo 17 sayı, 7 ribaunt ve 4 asistle galibiyete büyük katkıda bulundu. Organizasyonun birincisi İspanya'ya ödülünü, Türkiye Basketbol Federasyonu Organizasyonlar Yetkilisi Beril Kefeli verdi.

Öte yandan turnuvadaki diğer karşılaşmada Litvanya, Ukrayna'yı 70-62 mağlup ederek organizasyondaki ilk galibiyetini aldı ve turnuvayı 3. sırada tamamladı. Oynadığı 3 maçı da kaybeden Ukrayna ise 4. oldu.*

fft16_mf5768178.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor