Türkiye Şampiyonu Trabzon'dan

Liseler arası yüzme yarışlarında Kocaeli' de yapılan Türkiye Final Grubu’nda Özel Trabzon Ata Koleji öğrencisi Yağızhan Şen katıldığı 50 m sırtüstünde Türkiye Şampiyonluğu, 100 m sırtüstünde Türkiye Şampiyonluğu, 200 m sırtüstünde Türkiye 3.lüğü ve 50 m s

Türkiye Şampiyonu Trabzon'dan

Liseler arası yüzme yarışlarında Kocaeli' de yapılan Türkiye Final Grubu’nda Özel Trabzon Ata Koleji öğrencisi Yağızhan Şen katıldığı 50 m sırtüstünde Türkiye Şampiyonluğu, 100 m sırtüstünde Türkiye Şampiyonluğu, 200 m sırtüstünde Türkiye 3.lüğü ve 50 m serbestte Türkiye Şampiyonluğu kazanarak Trabzon'da yapılacak olan GYMNASİAD 2016 Liseler Arası Dünya Yüzme Olimpiyatlarına katılmaya hak kazandı.

Yine Özel Trabzon Ata Koleji öğrencilerinden Sude Darıcalı katıldığı 50 m sırtüstünde Türkiye 3.lüğü, 100 m sırtüstünde Türkiye 2.liği ve 200 m sırtüstünde Türkiye 2.liği kazanarak neden Milli Takıma seçildiğini bir kez daha kanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor