Türkiye saat 19:00'a kilitlendi

Euro 2008 yarı finalisti  A Milli Futbol Takımı'mız, 2010 Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup ilk maçında deplasmanda Ermenistan ile saat 19.00 karşılaşacak. Mücadeleyi Norveç'li hakem Tom Henning Ovrebo yönetecek. Siyasilerin karşılıklı jestleriyle yumuşayan

Türkiye saat 19:00'a kilitlendi

Euro 2008 yarı finalisti  A Milli Futbol Takımı'mız, 2010 Dünya Kupası Elemeleri 5. Grup ilk maçında deplasmanda Ermenistan ile saat 19.00 karşılaşacak. Mücadeleyi Norveç'li hakem Tom Henning Ovrebo yönetecek.
Siyasilerin karşılıklı jestleriyle yumuşayan havada oynanacak zorlu 90 dakikada millilerin hedefi, gruba galibiyetle başlayıp 10 Eylül'deki Belçika maçına da moralli çıkmak. Başkent Erivan'daki Hrazdan Stadı'nda oynanacak mücadele 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı TRT 1 naklen yayınlayacak.

2002 yılında dünya 3. olarak bir ilke imza atan ay-yıldızlı ekip çıtayı daha da yükseltti. 2008'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Türkiye bu kez Dünya Kupası'nda final hedefiyle yola çıkıyor. 

Milliler çift forvet

Ermenistan karşısına üç puan paralosuyla çıkan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ay-yıldızlı ekibi çift forvet oynatacak.
Dörtlü savunmanın önünde sakatlıkları geçen Mehmet Aurelio - Emre Belözoğlu ikilisine görev vermeyi planlayan tecrübeli çalıştırıcı sağ kanatta Tuncay, solda ise Arda'yı oynatmayı düşünüyor. Emre Belözoğlu'nun oynamaması durumunda ise Selçuk İnan'ı ilk on birde sahaya sürecek olan Fatih Terim forvette Mevlüt - Semih ikilisine şans tanıyacak. Zaman zaman Tuncay Şanlı da ileriye çıkarak forveti üçleyecek.

Terim'in 78. sınavı

Milli Takımımız'ın en başarılı teknik adamları arasında yer alan Fatih Terim, ay-yıldızlı ekiple bugün 78. sınavını verecek. Bugüne kadar oynanan 77 maçta 36 galibiyet ve 22 beraberlik elde eden Milliler, Terim ile birlikte 19 yenilgi gördü. Terim'in aslanları, 113 gol atıp, kalesinde 87 gol gördü.

Şampiyon İspanya,  Bosna karşısında

Dünya Kupası Avrupa elemelerinde, Türkiye ile 5. grupta yer alan takımlar da bugün ilk maçlarını oynayacak. Avrupa Şampiyonu İspanya'nın Bosna Hersek'i konuk ettiği ilk maç, 23.00'te oynanacak. Belçika-Estonya karşılaşması ise 21.45'te başlayacak.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

ERMENİSTAN: Kasparov, Mkrtchyan, Arzumanyan, Hovsepyan, Arakelyan, Tadevosyan, Pachajyan, Voskanya, Mkhitaryan, Pizzelli, Ghazaryan

TÜRKİYE: Volkan, Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Servet, H.Balta, Selçuk (Emre), Aurelio, Tuncay, Arda, Semih, Mevlüt 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor