"Türkiye maçları her zaman önemli"

Corluka maç öncesi açıklamalarda bulundu

"Türkiye maçları her zaman önemli"
Hırvatistan Milli Takım oyuncusu Vedran Corluka, "Türkiye maçları her zaman önemlidir ve pazartesi de öyle olacak” dedi.

Dünya Kupası Eleme Grubu ilk maçında Türkiye ile karşılaşacak olan Hırvatistan’da tecrübeli defans oyuncusu Vedran Corluka, Maksimir Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Şu anki Türk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda karşılaştığımız takım arasında fazla bir fark olduğuna inanmıyorum" diyen deneyimli oyuncu, "Bazı ünlü Türk futbolcular kadroda yer almıyor ama bu durumun Türk Milli Takımı’nı olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum. Bence bu genç isimler daha da motive olabilirler. Türkiye maçları her zaman önemlidir ve pazartesi de öyle olacak” dedi.

"Seyirci önemli bir motive kaynağımız"

Corluka, zorlu karşılaşmanın seyircisiz oynanması ile ilgili ise, “Seyirci bizim için çok önemli bir motive kaynağı. Onların eksikliğini tabii ki de hissedeceğiz. Ama yapacak bir şey yok alınan bir karar var ve buna uymak durumundayız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor