Türkiye Macaristan karşısına hangi 11 ile çıkacak

A Milli Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde son maçına çıkıyor. Milli takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde Macaristan ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Türkiye Macaristan karşısına hangi 11 ile çıkacak

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 6. ve son maçında A Milli Futbol Takımı bugün 22.45’te Puşkaş Arena’da Macaristan ile karşılaşacak. Maçı TRT 1 canlı olarak yayınlayacak. Grupta geride kalan 5 karşılaşmada, Milliler, 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 6 puanla 3. sırada bulunuyor. Macarlar ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda aldığı 8 puanla averajla ikinci sırada yer alıyor.

4 futbolcu kadrodan çıkarıldı

A Milli Futbol Takımı’nda Macaristan maçı öncesinde sarı kart cezası bulunun Cengiz Ünder’in yanı sıra, Mehmet Zeki Çelik, Enes Ünal ve Çağlar Söyüncü kadrodan çıkarıldı. Rusya maçı ile cezasını çeken Burak Yılmaz da Teknik Direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde sahada olabilecek.

Millilerde liderlik hesapları

Millilerin grupta lider olma şansı devam ediyor. Ay-yıldızlılar, Macaristan’ı yenip, grubun diğer mücadelesinde Sırbistan da Rusya’yı mağlup etmesi takdirde lider tamamlayacak ve A Ligi’ne yükselecek. Macaristan karşısında alınacak beraberlikte de yine B Ligi’nde olacak. Milli Takım, Macaristan’a mağlup olup, Sırbistan da Rusya’yı yenerse Uluslar C Ligi’ne düşecek.

2020 yılındaki 8. maç

A Milli Takım, 2020 yılındaki 8. maçını deplasmanda Macaristan’a karşı oynayacak. Ay-yıldızlılar 5’i resmi, 2’si de özel maç olmak üzere oynadığı mücadelelerde 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Milliler bu karşılaşmalarda 12 gol atıp, 12 gol yedi.

Düdük Ivan Kruzliak’ta

Macaristan - Türkiye karşılaşmasını Slovakya Futbol Federasyonu’ndan Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak’ın yardımcılıklarını Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Filip Glova olacak.

İşte Muhtemel 11'ler

Macaristan: Dibusz, Kecskes, Lang, Botka, Bese, Nagy, Siger, Holender, Kalmar, Gyurcso, Nikolic

Türkiye: Mert Günok, Nazım Sangare, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caner Erkin, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor