Türkiye Litvanya'ya yenildi

A Milli Takımımız, Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu 3. maçında ev sahibi Litvanya ile karşı karşıya geliyor.Oyuncularımız ve teknik ekip bu mücadeleyi "Gruptaki en zor maç" olarak nitelendiriyor.A Grubu'nda mücadele eden 12 Dev Adam, turnuvanın ilk gü

Türkiye Litvanya'ya yenildi

A Milli Takımımız, Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu 3. maçında ev sahibi Litvanya ile karşı karşıya geliyor.

Oyuncularımız ve teknik ekip bu mücadeleyi "Gruptaki en zor maç" olarak nitelendiriyor.A Grubu'nda mücadele eden 12 Dev Adam, turnuvanın ilk gününde Portekiz'i 79-56, ikinci gün ise Büyük Britanya'yı 90-61 mağlup etti. Rakibimiz Litvanya ise ilk gün Büyük Britanya'yı 80-69, ikinci gün de Polonya'yı 97-77 yenerek 2'de 2 yaptı. 

A Grubu'nda yarın maç oynanmayacak. 12 Dev Adam, gruptaki 4. maçında 4 Eylül Pazar günü TSİ 17.45'te Polonya ile karşı karşıya gelecek. Litvanya ise yine aynı gün TSİ 21.00'da İspanya ile karşılacak. 

Ve Milliler Litvanya karşısında maçı kaybetti

Litvanya: 75  Türkiye: 68

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor