Türkiye Kupasında günün sonuçları

Ziraat Türkiye Kupas'ın da bu akşam gruplarda ilk karşılaşmalar oynandı.A grubunda Gaziantep BBSK ile katrşılaşan Tuslaspor maçtan 3-2 lik skorla galip ayrılırken Trabzosnpor'unda yer aldığı B grununda oynana ilk karşılaşmada Akhisar belediyespor Manisasp

Türkiye Kupasında günün sonuçları

Ziraat Türkiye Kupas'ın da bu akşam gruplarda ilk karşılaşmalar oynandı.

A grubunda Gaziantep BBSK ile katrşılaşan Tuslaspor maçtan 3-2 lik skorla galip ayrılırken Trabzosnpor'unda yer aldığı B grununda oynana ilk karşılaşmada Akhisar belediyespor Manisaspor'u 3-2 mağlup etti.

D grubunda İstanbul Başakşehir ile MKE Ankara gücü karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmada Başakşehir maçı 3-2 kazandı. E grubunda oynanan karşılaşmada ise Kayserispor Fenerbahçe'yi -21 mağlup etti. H grubunda ise Torku konyaspor Giresunspor'a 2-1 mağlup oldu.

YARIN HANGİ KARŞILAŞMALAR OYNANACAK?

A GRUBU: Sivasspor - Gaziantepspor (17:00)

C GRUBU: Samsunspor - Centone Karagümrük (14:30)

E GURUBU: Altınordu - Bayburt Grup Özel İdare (12:30)

G GURUBU: Diyarbakır BBSK - Balçova Yaşamspor (13:30)

                   Galatasaray - Eskişehirspor (19:30)

                   

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler