Türkiye kaybetti!

2016 Bayanlar Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Grup 5. eleme maçında Türkiye, Danimarka'ya 23-26 mağlup oldu. Maçtan puan alıp tarihinde ilk kez en başarılı üçüncü takım olarak Avrupa Şampiyonası’nda direkt oynamaya hak kazanacak olan bayan milliler üç sayı

Türkiye kaybetti!

2016 Bayanlar Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Grup 5. eleme maçında Türkiye, Danimarka'ya 23-26 mağlup oldu.

Maçtan puan alıp tarihinde ilk kez en başarılı üçüncü takım olarak Avrupa Şampiyonası’nda direkt oynamaya hak kazanacak olan bayan milliler üç sayı farkla mağlup olup önemli bir avantajı kaçırdı.

Türk milliler gruptaki son maçını 5 Haziran’da Rusya’da Rusya ile oynayacak.

HİKMET VURGUN: HAK ETTİKLERİ BİR GALİBİYET ALDILAR”

Müsabaka sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadın A Milli Hentbol Takımı Antrenörü Hikmet Vurgun, “Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Ufak tefek sakatlıklar olmasına rağmen gerçekten kızlarımız elinden geleni ortala koydular. Öne geçme fırsatını da yakaladık. Ancak son 10 dakikada yorgunluk parametreleri ortaya çıkmaya başlayınca savunmada bariz ve basit hatalar yaptık. Son dakikalardaki hatalarımız olmasaydı puan yada puanlar alabilirdik. Son 10 dakikada maalesef umduğumuzu sahaya yansıtamadık. Rakibin fiziksel oyuna etki etti. Kızlarıma ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ligin sonu olmasına rağmen kızlarımız ellerinden geleni ortaya koydu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler