Türkiye - İtalya kadınlar voleybol yarı final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı final maçında İtalya ile karşı karşıya gelecek. Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Türkiye - İtalya kadınlar voleybol yarı final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı final maçında bugün İtalya ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye - İtalya kadınlar voleybol yarı final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bütün ayrıntılar haberimizde.

Türkiye ile İtalya arasındaki kritik müsabaka Belçika'nın başkenti Brüksel'de Paleis 12 Salonu'nda oynanacak.

Türkiye - İtalya yarı final maçı hangi kanalda?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın İtalya ile karşılaşacağı müsabaka 18.00'de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

turkiye-italya-voleybol-maci-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-1.jpg

Türkiye 7. kez yarı final aşamasında

Avrupa Şampiyonası'nda üst üste 5. kez yarı final aşamasına yükselen milliler, tarihinde 7'nci kez yarı finale çıkmış durumda.

13 resmi maçtır kazanıyorlar

Çıktığı son 13 resmi maçı da kazanma başarısı gösteren Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya karşısında 14. galibiyetini arayacak.

Son 16 turunda Belçika'yı, çeyrek finalde Polonya'yı elediler

Almanya'da oynanan C Grubu müsabakalarında 5'te 5 yapan milliler, son 16 turunda Belçika'yı mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti.

Çeyrek final aşamasında Polonya'ya set vermeyen ve adını yarı finale yazdıran Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya karşısında da kazanarak adını finale yazdırmak istiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor