Türkiye Büyük Darbe Aldı

MALTA-TÜRKİYE: 2-2STAT: Ta Qali Ulusal StadıHAKEMLER: Stefan Messner, Klaus Strasser, Bernhard Zauner (Avusturya)MALTA: Haber, Azzopardi, Said, Dimech, Agius, Briffa, Michael Mifsud, Woods, Schembri, Scicluna, PaceTÜRKİYE: Hakan Arıkan, Sabri (Dk. 51 Gökd

Türkiye Büyük Darbe Aldı


MALTA-TÜRKİYE: 2-2
STAT: Ta Qali Ulusal Stadı

HAKEMLER: Stefan Messner, Klaus Strasser, Bernhard Zauner (Avusturya)

MALTA: Haber, Azzopardi, Said, Dimech, Agius, Briffa, Michael Mifsud, Woods, Schembri, Scicluna, Pace

TÜRKİYE: Hakan Arıkan, Sabri (Dk. 51 Gökdeniz), İbrahim Toraman, Servet, İbrahim Üzülmez, Arda (Dk. 30 Ayhan), Hamit, Emre, Tuncay (Dk. 66 Deniz), Hakan Şükür, Halil

EURO 2008 haberleri, fikstür-sonuçları ve puan durumları için TIKLAYIN

İLK YARIDAN DAKİKALAR
2. Dakikada Malta sağ kanattan geldi ama İbrahim Toraman pozisyona hakim oldu.

4. Dakikada Emre'nin sağdan kullandığı kornerde kafayı Tuncay vurdu, top auta çıktı.

10. Dakikada Emre seri çalımlarla rakip ceza sahasına sokuldu ama savunmaya takıldı.

20. Dakikada Tuncay'ın savunmanın arkasına attığı şık pasa Hakan Şükür hareketlendi ama ondan önce kaleci Haber topa sahip oldu.

27. Dakikada savunmanın arkasına sarktık, Hakan Şükür bomboş durumda topla buluşup voleyi vurdu. Kaleci Haber'e çarpan top kornere çıktı. Bu arada hakem de pozisyonda ofsayt olduğuna karar verdi. Pozisyonun tekrarında ofsayt olmadığı görüldü.

30. Dakikada Arda'nın yerine Ayhan Akman oyuna girdi. Maçın hemen başında sakatlanan Arda o dakikalardan beri sakat sakat oynuyordu.

34. Dakikada Woods sarı kart gördü.

36. Dakikada araya atılan pasta Malta kalecisi Haber'ir uzaklaştırmaya çalıştığı top takım arkadaşına çarpıp kaleye yöneldi. Hakan Şükür'ün de kovalayıp tamamlamaya çalıştığı topu savunma son anda uzaklaştırdı.

37. Dakikada Schembri sarı kart gördü.

GOL 40. Dakikada Malta'nın sağdan kullandığı kornerde Said topu göğsüyle kontrol etti, savunmayı geçip sert vurdu ve topu ağlarımıza gönderdi. Malta önünde 1-0 yenik durumdayız.

42. Dakikada Ayhan'ın ceza sahası dışından şutu kalecide kaldı.

GOOOL 44. Dakikada beraberliği yakaladık. Ayhan'ın nefis pasına hareketlenen İbrahim Üzülmez topu kafayla önüne alıp ceza sahasına girdi. Kale önüne çıkardığı ortaya Halil çok sert vurdu. Üst direğe çarpan top önce yere sonra da kalecinin sırtına çarptı ve ağlara gitti.

MAÇIN İLK YARISI 1-1 SONA ERDİ...

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
51. Dakikada sakatlanan Sabri'nin yerine gökdeniz oyuna girdi. Bu arada Malta'nın golünü atan Said de hakemden sarı kart gördü.

52. Dakikada soldan yapılan ortada oyuna yeni giren Gökdeniz topla buluştu. Gökdeniz'in şutunu Malta savunması çizgiden çıkardı.

54. Dakikada sağlı sollu gelişen ataklarda Malta kalesini zorladık. Millilerimiz bu dakikalarda baskısını arttırıyor.

58. Dakikada Gökdeniz sağdan geldi. Kale önüne yerden sert bir pas çıkardı. Hakan Şükür ve Halil ayağını uzattı ama kaleci Haber topa sahip oldu.

63. Dakikada Ayhan sarı kart gördü.

66. Dakikada Tuncay'ın yerine Deniz oyuna girdi.

70. Dakikada Emre'nin sağdan ortasında top savunmanın arkasına düştü. Tam auta çıkmak üzereyken İbrahim Üzülmez yetişti ve ortaladı. Hakan'ı aşan topa Halil kafayı vurdu ama kaleci Haber çizgi üzerinden çıkardı. Milli takımımız bastırıyor, Malta tamamen savunmaya çekilmiş durumda.

GOL 74. Dakikada Gol için büyük bir baskı kurduğumuz anda kontratağa yakalandık. 74. dakikada Schembri'nin golüyle Malta önünde 2-1 yenik duruma düştük.

GOOOL 76. Dakikada Servet sağdan kullanılan kornerde kafayı vurdu ve skoru 2-2'ye getirdi.

82. Dakikada Emre bomboş durumda topla buluştu. Şutunda kaleciyi geçen top direğe çarpıp auta çıktı.

83. Dakikada Agius sarı kart gördü.

86. Dakikada Pace, İbrahim Toraman'ın ayağına bastı. Ama pozisyonu iyi süzemeyen hakem İbrahim'e sarı kart gösterdi.

90. Dakikada hızlı gelişen Malta atağında Mifsud çaprazdan vurdu, top auta çıktı. Pas verseydi 3. golü yiyebilirdik.

MAÇ 2-2 SONA ERDİ...



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor