''Türkiye bizi rezil etti!''

İtalya Voleybol Federasyonu Başkanı Magni, “Rezil olduk” derken medya, “Yerin dibine battık” yorumunu yaptı.A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan İtalya’yı set vermeden yenmesi Çiz

''Türkiye bizi rezil etti!''

İtalya Voleybol Federasyonu Başkanı Magni, “Rezil olduk” derken medya, “Yerin dibine battık” yorumunu yaptı.

A Milli Erkek Voleybol Takımımızın 2011 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan İtalya’yı set vermeden yenmesi Çizme’yi karıştırdı. Antrenör Andrea Anastasi, “Böyle bir hezimeti hiç beklemiyorduk. Takıma ne oldu hala anlamış değilim. Türkleri seyretmekten oynayamadık” dedi. İtalya Voleybol Federasyonu Başkanı Carlo Magni ise “Hala inanamıyorum. Dünya klasmanında 45. sırada yer alan bir takıma karşı rezil olduk.

Yerin dibine battık

2011 Avrupa Şampiyonası’na gitmeme durumumuz var ve bu bir rezalet. Türkiye’yi kutluyorum” diye konuştu. İtalyan medyası da İtalyan Milli Takımı’na ateş püskürerek, “İnanılması zor ama tam 44 yıldır bizi yenemeyen Türkiye karşısında küçüldük, yerin dibine battık. ” yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor