Türkiye Avusturya'yı devirdi

EURO 2016'ya gitmeye hak kazanan Türkiye Milli Takımı hazırlık karşılaşmasında deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya geldi.  Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanan veı Polonyalı hakem Pawel Gil'in yönettiği karşılaşmayı Türkiy

Türkiye Avusturya'yı devirdi

EURO 2016'ya gitmeye hak kazanan Türkiye Milli Takımı hazırlık karşılaşmasında deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya geldi. 

Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanan veı Polonyalı hakem Pawel Gil'in yönettiği karşılaşmayı Türkiye 2-1 kazandı. 22. Dakikada Zlatko Junuzovic ile öne geçen Avusturya karşısında 43. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun müthiş frikik golü ile Türkiye beraberliği yakaladı. İlk yerı bu skorla sona ererken ikinci yarıda 56. dakikada Arda Turan milli takımı 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Maçta başka gol olmadı ve maç bu skorla sona erdi.

Ayrıca karşılaşmada eski Trabzonsporlu oyuncu Mark Janko oyuna 66. dakikada Rubin Okotie'nin yerine dahil oldu.

 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler