Türkiye 3.sü Ortahisar Kanuni FK sezonu açtı

Trabzon ekibi Ortahisar Kanuni FK. 7 Bin 229 amatör takım arasında en başarılı 3. Kulüp oldu.

Türkiye 3.sü Ortahisar Kanuni FK sezonu açtı

Haber61 - Spor Servisi

Eray Bayrak, Kadir Keleş, Kamil Aydın, Metin Akar, Murathan Aydın, Feyzi Çakın, Ergün Hardaloğlu, Haluk İskender, Gökhan Aydın'ın yönetiminde bulunduğu Ortahisar Kanuni FK. 130 puan topladı ve 2.’liği de 10 puanla kaçırdı ve yarım kalan işleri tamamlamak adına yeni sezonu açtı.

Haber61’e özel açıklamalar yapan Ortahisar Kanuni FK başkan yardımcısı Fevzi Çakır “Geleceği parlak bir kulübüz. Buradan yıldızlar yetiştireceğiz. Bu sene U15 kategorisinde 2.liği kaçırdık. U16’da da Ordu’da hakemlerin kurbanı olduk. Eğer orayı geçseydik Türkiye’de ilk 2 ye giriyorduk. Kamil hocam, Metin hocam ve Eray Hocam ve Kadir hocalarımızın çok emekleri var. Yağmur çamur demeden çocukları yetiştirdiler. Buradan Trabzonspor ve diğer kulüplere iyi oyuncular gitti. Bundan sonra da daha yıldızlar çıkaracağız. Geleceğimiz parlak. Olumsuz koşullarda, halı sahalarda yetiştirdik bu çocukları. 5 kulüp aynı sahada idman yapıyor. Tesislerimiz kısıtlı. İmkanlarımız iyi olsa buradan daha yıldızlar çıkar.” İfadelerini kullandı.

Ortahisar Kanuni FK teknik sorumlusu Eray Bayrak da 72 bin 229 takım arasından Türkiye 3.sü olduklarını belirterek “Çocukları inandırmak gerekiyor. Çocuklarla neredeyse 24 saat beraberdik. Aralıksız 12 ay çalıştılar hiç izin kullanmadan. Birbirlerinin evine girip çıktılar. Hepsinin sorunlarını çözdük. İyi çalıştılar. Biz sadece antrenman yapmadık bilimsel de çalıştık. Antrenman ve maç görüntülerini izleyip hataları gösterdik. Kısacası tam bir profesyonel takım gibi çalıştık. U15’da Türkiye 2.si olduk, U16’da yarı finalde kaybettik, U17’de grup finalinde kaybettik. Türkiye genelinde de yapılan puanlama sisteminde Bursa takımı ve Samsun takımının ardından 3. Olduk. Bizim bir felsefemiz var “Biz çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz, kazanan Trabzon futbolu olacak” diye . Biz bu başarıyı doğru insanlarla doğru yerde çalışmakla elde ettik.” Dedi

Trabzon futboluna bir çok oyuncu kazandırdıklarını ve Ortahisar’ı da temsil ettiklerini belirten Bayrak “Gelecek sezon için genç ağırlıklı bir A takım kurduk. 2014 grubunda hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak, yarım kaldığımız işi bitirmek. Yeterince destek görmüyoruz amatörde. Trabzoınspor’a diğer takımlara oyuncu verdik. Biz Ortahisar’ı da temsil ediyoruz. Maddi ve manevi destek bekliyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler