Türk takımına şok cevap! Suriye'yi duyunca...

Gaziantepspor devre arasında kadrosuna katmak istediği Fransa 1'inci Ligi takımlarından FC Valeciennes'in Fil Dişi Sahili oyuncusu Benjamin Angoua, her konuda anlaşmaya varılmasına rağmen Gaziantep'in Suriye sınırında olduğunu öğrenince transfer olmaktan

Türk takımına şok cevap! Suriye'yi duyunca...

Gaziantepspor devre arasında kadrosuna katmak istediği Fransa 1'inci Ligi takımlarından FC Valeciennes'in Fil Dişi Sahili oyuncusu Benjamin Angoua, her konuda anlaşmaya varılmasına rağmen Gaziantep'in Suriye sınırında olduğunu öğrenince transfer olmaktan vazgeçti.

Kırmızı siyahlı takım, ara transferde Muhammed İdliz'le 3,5, Oğulcan Çağlayan'la 4,5, Sercan Hacıoğlu ile de 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı siyahlı ekip ayrıca Galatasaraylı Bruma, Trabzonsporlu Sapara ve bonservisi elinde olan Birol Hikmet ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

SURİYE OLAYLARI TRANSFERE ENGEL OLDU

Gaziantepspor, Galatasaraylı Dany'nin son anda Beşiktaş'a gitmesiyle savunmayı güçlendirmek için FC Valeciennes takımının stoperi Benjamin Angoua ile temas kurdu. Transferi konusunda her konuda anlaşma sağlanıp ön sözleşme imzalanan Benjamin Angoua, 3 Şubat'ta mukavele yapmak için geldiği İstanbul'da, Gaziantep'in Suriye sınırında olduğunu öğrendi. Benjamin Angoua, Suriye'deki karışıklık nedeniyle bu yüzden transfer olmak istemediğini söyleyerek İstanbul'dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor