Türk Sporunun gözü aydın! Sonunda gidiyor...

-Haber61.net- Türk sporu üzerindeki kara buluttan kurtulmak üzere... Futbola bulaştırdığı şike pisliğiyle Trabzonspor başta olmak üzere bir çok takımın hakkını yiyen ve son olarak bir basketbol karşılaşmasında kulübe basıp rakip oyuncularına küfür eden Az

Türk Sporunun gözü aydın! Sonunda gidiyor...
-Haber61.net-
 
Türk sporu üzerindeki kara buluttan kurtulmak üzere...
 
Futbola bulaştırdığı şike pisliğiyle Trabzonspor başta olmak üzere bir çok takımın hakkını yiyen ve son olarak bir basketbol karşılaşmasında kulübe basıp rakip oyuncularına küfür eden Aziz Yıldırım vedaya hazırlanıyor.
 
Her yönüyle Türk sporuna yıllardır işkence yapan Yıldırım bu sabah Samandıra Tesisleri’ne gitti. Burada  Futbolcular ve teknik heyetle konuşarak vedalaşan Yıldırım Yargıtay’ın kararı sonrası ise "“Suç mu işledim ki af veya erteleme bekleyeyim. Gider yatarım, cezamı çekerim." diyerek kendisini  avuttu.
 
Yaptıklarını suç olarak görmeyen şikeyi normal karşılayan Aziz Yıldırım son olarak ise futbolculardan hellalik istediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor