Türk spor tarihi bunu da gördü!

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor, kuruluşunun 89. yıldönümü taraftarlarıyla birlikte kutladı. Kutlamada Türk spor tarihinde de bir ilki gerçekleştirildi.  Taraftarla kulüp arasında, sezon boyunca iyi bir şekilde takımını desteklemek

Türk spor tarihi bunu da gördü!

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor, kuruluşunun 89. yıldönümü taraftarlarıyla birlikte kutladı. Kutlamada Türk spor tarihinde de bir ilki gerçekleştirildi.  Taraftarla kulüp arasında, sezon boyunca iyi bir şekilde takımını desteklemek, rakip taraftarları en iyi şekilde ağırlamak ve Türk örf ve geleneklerine uygun hareket için kulüp ile sözleşme imzaladı.

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor, kuruluşunun 89. yıldönümü taraftarlarıyla birlikte kutladı. Kutlamada Türk spor tarihinde de bir ilki gerçekleştirildi. Taraftarla kulüp arasında, sezon boyunca iyi bir şekilde takımını desteklemek, rakip taraftarları en iyi şekilde ağırlamak ve Türk örf ve geleneklerine uygun hareket için kulüp ile sözleşme imzaladı.

Tesislerde düzenlenen kuruluş yıldönümü etkinliğine Kulüp Başkanı Ziya Eren ile yöneticiler, Teknik Direktör Fikret Yılmaz ile futbolcular ve taraftarlar katıldı. Kulüp Başkanı Ziya Eren, pasta kesiminin ardından 89. kuruluş yıldönümünün hayırlı olması temennisinde bulundu. Eren, centilmenlik ve kanun ile kurallara uygun hareket etmek adına, konuk takımın taraftarlarına saygı gösterileceğine dair taraftarlar ile kulüp arasında sözleşme imzalandığını belirterek, bunun Türk spor tarihinde bir ilk olduğunu kaydetti.

Daha sonra gerçekleştirilen törende, kulüp adına Başkan Ziya Eren, Grup 38 Taraftarlar Derneği adına 2. Başkan Durdu Havur ve Basın Sözcüsü Mehmet İncialan sözleşmeyi imzaladı. İmza altına alınan sözleşmede taraftarlar, Erciyesspor'u 2011-2012 futbol sezonu için tüm maçlarında destekleyecek, hiçbir zaman kötü ve çirkin tezahürat yapmayacak.

Deplasmanda takımı ve Kayseri'yi en güzel şekilde temsil edecek taraftarlar, seyahat sırasında ve tribünde Kayseri aleyhinde söz veya eylemde bulunmayacak. Müsabaka için Kayseri'ye gelecek taraftarlar en güzel şekilde ağırlanarak, sorunları olduğunda dostluk köprüsü kuracak taraftarlar, bütün davranışlarda sadece kanunlara göre değil Türk örf ve geleneklerine uygun hareket edecek.

Kayseri Erciyesspor Kulübü ise bu çalışmalar için Grup 38 Taraftarlar Derneği'ni her açıdan destekleyeceğine dair şartnameler yer aldı.

Sözleşmeye atılan imza sonrasında Grup 38 Taraftarlar Derneği, Türk sporunun gerçek anlamda gelişmesi için centilmenliği ön planda tutacaklarına dair yemin etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor