Türk golcü takımdan ayrılıyor mu?

 Bu sezonun başında transfer olduğu Hannover'de zor günler geçiren Mevlüt Erdinç'in takımdakş geleceği hakkında başkan Martin Kind'den flaş açıklamalar geldi.   Fransa Ligi ekibi Lille'in yanı sıra Bastia'nın da gündemine geldiği iddia edilen Mevlüt ile i

Türk golcü takımdan ayrılıyor mu?
 Bu sezonun başında transfer olduğu Hannover'de zor günler geçiren Mevlüt Erdinç'in takımdakş geleceği hakkında başkan Martin Kind'den flaş açıklamalar geldi.
 
Fransa Ligi ekibi Lille'in yanı sıra Bastia'nın da gündemine geldiği iddia edilen Mevlüt ile ilgili Alman basınına demeç veren Kind, "Mevlüt'ü tamamen elimizden çıkarmayacağız ancak esneğiz. Bu, 3 milyon eurodan fazla bir bedele alınmış bir oyuncunun bedavaya gideceği anlamına gelmiyor ancak satın alma opsiyonlu veya opsiyonsuz kiralanması mümkün" ifadesini kullamndı.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor