Türk golcü Celtic'e gidiyor!

İskoçya Ligi ekibi Dundee United'da sezonu 16 golle tamamlayan Türk golcü Nadir Çiftçi'nin bir sonraki duraı belli oluyor. İngiliz basınında yer alan haberde, 900 bin poundluk ilk teklifi reddedilen İskoçya Ligi şampiyonu Celtic'in, daha yüksek bir teklif

Türk golcü Celtic'e gidiyor!
İskoçya Ligi ekibi Dundee United'da sezonu 16 golle tamamlayan Türk golcü Nadir Çiftçi'nin bir sonraki duraı belli oluyor.
 
İngiliz basınında yer alan haberde, 900 bin poundluk ilk teklifi reddedilen İskoçya Ligi şampiyonu Celtic'in, daha yüksek bir teklifle Dundee United'ın kapısını çaldığı ve Nadir Çiftçi'nin transferi için anlaşmaya vardığı belirtildi.   
 
Dundee United ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Nadir için Championship ekibi Wigan Athletic'ten gelen 1 milyon poundluk teklifin kabul edildiği ancak golcü oyuncunun Wigan'a gitmek istemediği vurgulandı.
 
Nadir'n menajerliğini yapan Pierre van Hooijdonk ise, "Wigan'dan gelen teklifin kabul edildiğini biliyorum fakat Nadir bu teklife hayır dedi. Celtic'in ilgisinden dolayı gururlandı fakat kulübün büyüklüğünü fark edince bu çok normal" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor