Türk Futbolunu düzeltti de sıra geldi Kıbrıs’a

Başbakan Yardımcısı Arınç’ın da uyardığı TFF Başkanı, bonservis sorunu için Ada’da görüşmeler yapacak.Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun “45 gün içinde bonservis soruna çözüm bulunmazsa, Rum Federasyonu’na üy

Türk Futbolunu düzeltti de sıra geldi Kıbrıs’a

Başbakan Yardımcısı Arınç’ın da uyardığı TFF Başkanı, bonservis sorunu için Ada’da görüşmeler yapacak.

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun “45 gün içinde bonservis soruna çözüm bulunmazsa, Rum Federasyonu’na üye oluruz” tehdidine çözüm bulmak için bugün KKTC’ye gidiyor. Demirören’in, Ada’da Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu,  Spordan Sorumlu Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile de görüşme yapması bekleniyor.

Bilindiği gibi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da konuya dahil olmuş ve “Bu sorun TFF ile çözülecekse, ben devreye girerim. 7 yaşından bu yana Beşiktaş taraftarıyım. Yıldırım Demirören’i ararım ve Ada’ya gelir” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor