Türk Futbolu'nu bitiren açıklama

Futbolda Şike soruşturması kapsamında günlerdir fırtınalar koparılırken, Fenerbahçe'nin teşvik ve şike belgeleri ortalıkta dolaşırken Türkiye Futbol Federasyonu hiç bir şey yokmuşcasına davranarak tarafsızlığını hepten kaybetti.Günlerdir süren soruşturma

Türk Futbolu'nu bitiren açıklama

Futbolda Şike soruşturması kapsamında günlerdir fırtınalar koparılırken, Fenerbahçe'nin teşvik ve şike belgeleri ortalıkta dolaşırken Türkiye Futbol Federasyonu hiç bir şey yokmuşcasına davranarak tarafsızlığını hepten kaybetti.

Günlerdir süren soruşturma sonrasında Fenerbahçe kulübü Başkanı, as Başkanı ve yöneticileri tutuklanırken, şike ve teşvikle irtibatı olan Teknik adam ve futbolcular belgeler doğrultusunda tutuklanırken Türkiye Futbol Federasyonu'nun tüm bunları hiçe sayarak hiç bir şey yokmuşcasına aldığı karar Türk Futboluna vurulan kara bir leke olarak değerlendiriliyor.

Haber61.net'e telefon ve mail ile ulaşan taraftarlar "Yargı her ne kadar Türk futbolunu temizlemeye uğraşırsa uğraşsın bugün Türk Futbol Federasyonu'nun aldığı karar Futbola vurulan kara bir lekedir. Türk futbolu bu açıklamanın yapıldığı andan itibaren bitmiştir.Bugün Trabzonspor Başkanı'nın göz altına alınış sebebi de bu açıklama ile ortaya çıkmıştır. Tamamen korkak davrananlar Trabzonspor'un tepkisini kırmak için Başkanı'nı göz altına almışlardır. Amaç alınacak bu karar sonrası Trabzonspor tepkilerini kırmaktır" şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor