Türk futbolunda flaş gelişme! Yabancı VAR uygulaması o maçla başlayabilir
,TFF'nin yabancı VAR getirmek için çalışma başlattığı ifade edildi.
Yayınlanma:
TFF, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine yabancı VAR getirmek için çalışma başlattığı belirtildi.
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ziyaret ederek VAR'a yabancı hakem istediklerini açıklamıştı. Hacıosmanoğlu da, "Biz Türk hakemlerine güveniyoruz ama kulüplerin böyle bir talebi var" karşılığını vermişti.
GÖRÜŞMELER BAŞLADI
TFF'ye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre TFF, 7 Aralık'ta Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbiye yabancı VAR hakemi getirmek için görüşmelere başladı.
Kısa vadede derbide uygulanacak yabancı VAR sistemi, ikinci yarıda tüm müsabakaları kapsayacak şekilde genişleyebilir.
Kaynak:Akşam
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor