Türk futbolunda deprem

Önceki hafta eski başkan Haluk Ulusoy'un verdiği yemeğe katılan Mahmut Özgener Federasyonu ile Oğuz Sarvan'ın MHK'sının ağır topları Sabri Çelik, Muhuttin Boşat ve Ali Aydın'ın ipleri çekildi. Bu üç eski hakem kendilerine bir daha gözlemcilik verilmeyeceğ

Türk futbolunda deprem


Önceki hafta eski başkan Haluk Ulusoy'un verdiği yemeğe katılan Mahmut Özgener Federasyonu ile Oğuz Sarvan'ın MHK'sının ağır topları Sabri Çelik, Muhuttin Boşat ve Ali Aydın'ın ipleri çekildi. Bu üç eski hakem kendilerine bir daha gözlemcilik verilmeyeceğini öğrenince bulundukları görevlerinden istifa kararı aldılar.

Gözlemciler ve Temsilciler Başkanı Kemal Dinçer önceki gün yaptığı açıklamada bu üç isme ligin ikinci yarısında görev verilmeyeceğini belirtmiş ve eski başkan Haluk Ulusoy'la yemek yemelerini içime sindiremiyorum demişti.

Sabri Çelik, Muhuttin Boşat ve Ali Aydın'ın birazdan yazılı bir açıklama yaparak istifa kararlarını açıklamaları bekleniyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler