Türk futboluna müjde! Rıdvan Dilmen bıraktı...

Rıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktığını açıkladı

Türk futboluna müjde! Rıdvan Dilmen bıraktı...

Televizyon ekranlarında Fenerbahçe holiganlığı yapmasıyla bilinen ve Türk futbolunda sürekli ortaya atılan farklı iddialarda adı geçen Rıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktığını duyurdu.

NTV'den ayrıldığını ve yorumculuğu bıraktığını açıklayan Dilmen bunu bir paylaşımla duyurdu.

İşte o paylaşımda yer alan ifadeler:

"43 yıl önce lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk futbol ailesine, onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğim Milli Futbolcu- Teknik Direktör - Futbol Yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci bugün itibariyle sonlandırıyorum. Vicdanım çok rahatım. Hiçbir şahıs, camia ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı. Son dönemde organize bir şekilde hedef gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları başkaları gibi kabul etmem mümkün değildir! Yakın bir zamanda bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve azmettiricilerini bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
49 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor