Türk futbolcuya büyük tepki!

 Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Soma faciasıyla ilgili, "Türkiye'nin başı sağolsun" yazınca kullanıcılar tepki gösterdi. Manisa'nın Soma ilçesindeki madende meydana gelen kazanın ardından yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Spor camiası, kazaya tepki

Türk futbolcuya büyük tepki!
 Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Soma faciasıyla ilgili, "Türkiye'nin başı sağolsun" yazınca kullanıcılar tepki gösterdi.
 
Manisa'nın Soma ilçesindeki madende meydana gelen kazanın ardından yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Spor camiası, kazaya tepkisiz kalmazken kulüpler ve futbolcular, Soma için tek yürek oldu.
 
"TÜRKİYE" SÖZÜNE TEPKİ GÖSTERDİLER
 
Twitter kullanıcıları ise Mesut Özil'i hedef aldı. Türk asıllı Alman futbolcu, "Manisa Soma'da vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye'nin başı sağolsun." ifadelerini kullandı. Kullanıcılar ise çileden çıktı."Türkiye'nin" sözlerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, "Yabancı futbolcularımız kadar olamadın" sözleriyle Mesut'u yerden yere vurdu.
 
İŞTE O MESAJLAR
 
*Sen nebicim türksün ya yabanci futbolcular bile senden daha TÜRK !! Yazik sana...
 
*MesutOZil:' Turklerin basi sagolsun' Wesley Sneijder:' Basimiz sagolsun' bazen sadece 'yaziklar olsun' demek istersin.
 
*Ya şu yazıyi değiştir yada kaldir şu resmi..yaziklar olsun
 
* Türkiye'nin başı sağolsun mu? BAŞIMIZ SAĞOLSUN değilde sadece Türkiye'nin başı sağolsun öyle mi? Yazık sana çok yazık!
 
*Başımız saolsun diyeceksin, BAŞIMIZ!
 
*Türkiyenin değil Mesutcum. HEPİMİZİN... BAŞIMIZ sağolsun!
 
* Wesley Sneijder'in ''BAŞIMIZ SAĞOLSUN'' dediği olaya, Mesut Ozil ''TÜRKİYE'NİN BAŞI SAĞOLSUN'' diyorsa kimse bir daha Türk ile Mesut kelimelerini yanyana getirmesin..!
 
RONALDO VE MESSI DE UNUTMADI
 
Oynadığı takımlarda attığı gollerle Türk halkını sevince boğan Mesut Özil'in bu davranışını eleştirenler, Ronaldo ve Messi gibi dünya yıldızlarının duyarlılığından övgüyle bahsetti. Ronaldo, Facebook hesabından Soma'da hayatını kaybedenler için yayınladığı mesajda "Kalbim, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin aileleriyle... Dualarım da hala içerde olup kurtarılmayı bekleyen işçilerle..." ifadelerine yer vererek üzüntüsünü dile getirdi.
 
Barcelona'nın süperstarı Lionel Messi de Soma'daki facia için başsağlığı mesajı yayınladı. Messi mesajında şu ifadelere yer verdi: "Manisa’da meydana gelen maden kazası sebebi ile vefat eden madencilerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyorum. Umarım içeride kalan madenciler bir an önce kurtarılır. Kalbim kazadan etkilenen herkesle birlikte…"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor