Türk futbolcu için Barcelona devrede!

Sinan Kurt'un transfer iddiaları için kulübü Borussia Mönchengladbach'tan açıklama geldi. Westdeutsche Zeitung gazetesinde konuşan Mönchengladbach sportif direktörü Max Eberl, ''Sinan bizim için önemli bir oyuncu ve Avrupa'nın dev kulüpleri onu transfer e

Türk futbolcu için Barcelona devrede!

Sinan Kurt'un transfer iddiaları için kulübü Borussia Mönchengladbach'tan açıklama geldi. 

Westdeutsche Zeitung gazetesinde konuşan Mönchengladbach sportif direktörü Max Eberl, ''Sinan bizim için önemli bir oyuncu ve Avrupa'nın dev kulüpleri onu transfer etmek istiyor. Eğer Barcelona onu transfer etmek istiyorsa Bayern Münih de onun için yaptığı teklifi artırmalı'' açıklamalarında bulunarak 'Yeni Marco Reus' olarak nitelendirilen Türk asıllı oyuncunun peşinde Barcelona'nın da olduğunu belirtti. 

17 yaşındaki oyuncunun peşinde birçok kulüp olduğunu ve değerinin altında bir fiyata satılmayacağını da belirten Eberl, ''Eğer Kurt'u değerinin altında bir fiyata satarsak bunun devamı da gelecektir. Sinan'ın bir ücreti var ve eğer Bayern Münih Sinan'ı transfer etmek istiyorsa bedelini ödemeli'' şeklinde konuştu.

Tercihini şimdilik Almanya Milli Takımı'ndan yana kullanan Sinan Kurt ile daha önce Arsenal, Liverpool, Valencia ve Porto'nun da ilgilendiği söylenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor