Turgut Kural'dan buruk veda

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da teknik direktör Turgut Kural, görevinden istifa etti. Kural, haber61.net'e yaptığı açıklamada, 10 aydır görev yaptığı Arsinspor'un başarısı için saha içinde ve saha dışında var olan gücüyle çalıştığını beli

Turgut Kural'dan buruk veda

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da teknik direktör Turgut Kural, görevinden istifa etti.

Kural, haber61.net'e yaptığı açıklamada, 10 aydır görev yaptığı Arsinspor'un başarısı için saha içinde ve saha dışında var olan gücüyle çalıştığını belirterek, “Bu süre içerisinde zaman zaman profesyonelce zaman zaman da başka olasılık olmadığından fedakarlık yaparak amatörce çalışmanın içerisinde bulundum. Kötü ve yeterince iyi olmayan olayları değiştirmek için çok uğraşılar verdim. Bazılarında başarılı bazılarında ise başarısız oldum. Bu çalışmalarda bana yardımcı olan bazı yönetim kurulu üyelerine ve kulüp personeline teşekkür ederim” dedi.

Bugün itibarıyla gelinen noktada kalmanın bundan sonra kulübe katkı yapamayacağına inandığını kaydeden Kural, “Gelişen olumsuz olaylar nedeniyle, tıkandığımı ve iş yapamaz duruma geldiğimi ciddi şekilde hissettim Bu nedenle çok sevdiğim, prestijini her şeyden önde tuttuğum ve ayrıca da zarar görmemesi için çok uğraştığım kulübümdeki görevimden ayrılmak zorunda kaldım. Umarım Arsinspor sezon başı hedeflediği lig'de kalma düşüncesini tutturur.Bana karşı saygısını ve sevgisini her şartta gösteren herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor