Turgut Kural Orduspor’a doğru!

Trabzonlu teknik adam Ordu’yu eski günlerine kavuşturacak.

Turgut Kural Orduspor’a doğru!
Haber61 Spor Servisi - Son yıllarda oldukça kötü günler yaşayan ve alt liglere demir atan Orduspor yeni bir yapılanmayla yeniden eski günlerine dönmeyi planlıyor.

Bu yaz döneminde yapılan seçimde yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Başkan Yaşar Pamuk, çareyi Trabzonlu teknik adam Turgut Kural’da buldu. 3. Lige düşen ve bu yıl mücadele ettiği 3. Lig 3. Grup’ta 5 maç sonunda 9 puan alsa da UEFA'nın verdiği puan silme cezası nedeniyle 9 puanı da silinerek son sırada yer alan Orduspor’un Trabzonlu teknik adam Turgut Kural ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden teknik direktör Metin Altınay'ın yerine görevi devralması beklenen Kural için Orduspor yönetiminin görüş birliğine vardığı ve yapılan görüşmelerde resmi imzaların her an atılabileceği kaydedildi. Özellikle Başkan Pamuk'un bu transferi çok istediği, yeni yapılanmanın başında da tecrübesine güvendiği, futbolculuk döneminde Orduspor forması da giyen Kural'ı görmek istediği belirtiliyor.

Yıllarca Trabzonspor altyapısında başarıyla çalışan, ardından Şenol Güneş’in teknik ekibinde uzun süre görev yaparak Milli Takım’ın Dünya 3.sü olduğu yıl da teknik kadronun içerisinde bulunan Kural, son dönemlerde ise Akhisar Belediyespor’da Mustafa Akçay’ın yardımcılığını yaparak başarılı işlere imza atmıştı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler